Scones
I morse gjorde jag dessa snabba goda veganska scones:
2,5 dl vetemjöl
2 dl havregryn
2 tsk bakpulver
1 näve russin
1 nypa salt
1 dl havreyoghurt
1 dl havremjölk
50 gram veganskt smör
Blanda torra ingredienser, klicka i smör och nyp ihop till en deg. Tillsätt mjölk och yoghurt. Rör snabbt ihop och klicka ut två kakor på en plåt, baka i 240 grader ca 10 minuter. Njut!!
This morning I made this easy yummie vegan scones:
2,5 dl flour
2 dl oats
2 teaspoon baking soda
1 handfull raisins
a pinch of salt
1 dl oatyoghurt
1 dl oatmilk
50 gram vegan butter
Mix all the dry ingredients, add the butter and pinch it all together. Add milk and yoghurt, and quick mix it togehter to a dough. Make to cakes and put them on a baking plate, bake for around 10 minutes in 240 degress. Enjoy!