Dancing for your life

Hej hopp,

Få ännu en gång be om ursäkt för att jag inte uppdaterat mig, har inte haft internet o det har varit mycket som hänt runt omkring! Jag älskar mitt liv! Fick ett nytt jobb idag också så är överlycklig! O i påsk ska jag göra en sak som jag alltid drömt om, jag ska iväg o ge mig ut på hästryggen o galoppera på beachen! är så excited!

Men jag måste dra mig nu! sista dagen på mitt gamla jobb nu.

have a great day!

Ciaooooo


6 months away from sweeeeden!


God morgon sunshiiine,

Har precis varit på gymmet o ätit frulle nu, ska snart gå o jobba..  har varit en bra helg, det har hänt en hel del som vanligt...O det har varit så härligt väder! Igår lång jag i parken o solade i bikini, underbart :) Efter det träffade jag Cornell o vi tog en cider på Mountain View pub. Jag träffade även Raphael igår, en fransk kille jag träffade på jobbet i fredags, o vi har setts varje dag sen dess.. Vi få se vad som händer..

Idag är det i alla fall exakt ett halvt år sedan jag satte mig på planet till Bali. Då hade jag ingen aning vilket äventyr som väntade mig. Guuud vad det har hänt mycket sedan dess, har träffat så många människor, har så många fiiina minnen o har lärt mig så mycket om både mig själv o andra! Have had the time of my life, and it's gonna keep on rocking!


Ma cheeeeeeerié


Plein de bisous


Have a great day!

Suuunday

helluuu..

Sitter o dricker te här hemma i lägenheten, ska snart gå o jobba.. Igår var det St. Patricks day här, så massa folk gick klädda i gröna kläder o hattar! Alla irlänska pubar häromkring var fulla med glada o galna människor. O eftersom jag inte jobbade igår kväll så passade jag på att gå ut o ta några drinkar också! Lyckades hamna på en irlänsk bar jag också...


“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”
― Albert Einstein

Det är bäst att jag dra mig nu! Ha en underbar dag