Från ett regnigt Sverige

 
 
Hello
Sitter och tittar ut över regnet som faller ner utanför mitt fönster. Verkar som det ska hålla på att ösa ner hela dagen. Bara att vänja sig antar jag. Svensk sommar. Ha.
Idag är det redan två veckor sedan jag lämnade Australien. Nu när jag varit hemma här några dagar har jag börjat smälta det mesta. Det är en ganska så stor förändring att resa över halva jordklotet. Men om jag ska vara ärlig så undrar jag vad det är som har hänt här hemma. Inte mycket är det som har förändrats kan jag då säga. Just nu undrar jag om jag verkligen varit borta i nästan två år. Det känns som jag varit hemma en evighet och att aldrig riktigt lämnade Sverige. Men sedan tänker jag på allt som hänt mig under de senaste två åren. Ingen kan ta ifrån mig de erfarenheterna.
Att vara hemma får mig att tänka på alla barndomsminnen. De känns så nära men ändå så långt borta. Jag älskar sverige över hela mitt hjärta men jag vet inte om jag kommer att kunna stanna här en längre tid. Vi få se vad världen leder mig.
Det är dock väldigt härligt att vara hemma hos familjen, men lite konstigt att bo hemma igen efter att varit självständig en längre tid nu. Men skönt. Speciellt att sova i min säng. jag har glömt bort hur skön den är! Snart kommer Amanda kusin hit och vi ska åka in till Värnamo och jag ska fråga efter jobb nu i sommar. Vi få ser hur det går! 
 
 
 I spread my wings and learn how to fly...
 
Men livet är underbart! Så gör det bästa av det!
 
 
 
 
Underbart bra och sexy låt!
 
 
Saknar dig sååå Francesco...
 
Ha en fin dag
 
PUSS!
 
 
 
 

Tillbaka i Sverige

Hej på er!
 
Jag vet, jag har inte hört av mig på några dagar. Mycket har hänt sedan jag skrev här förra gången. Sitter just nu hemma i lilla Lurabo. Känns overkligt men samtidigt skönt och otroligt stillsamt. Och allt är så väldigt litet.
 
Jag kom hit på midsommarafton. Mormor och morfar kom och hämtade mig på landvetter flygplats. Var en långflygresa men allt gick väldigt bra. Att se mina morföräldrar var helt fantastiskt. Att sedan komma hem till resten av familjen var ett tillfälle jag aldrig kommer att glömma. Ingen visste när jag skulle komma hem och allt var en stor överaskning. Att se min fars ögon med tårar och krama om honom var obeskrivligt. Att se Jackie, mor och mina syskon var underbart. Sedan att äta svensk mat, fira midsommar, äta jordgubbar och känna den härliga svenska luften var bara pricken över i:et. Jag kom hem helt perfekt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har lyckats komma in i rätt dygnsrytm redan och det känns så skönt så. är fortfarande lite trött men det går över var dag som kommer..
När jag var ute och sprang en runda idag tänkte jag på hur otroligt fint det är i naturen här i småland. Och så grönt!! Fantastiskt vackert! Antar det är något speciellt med svensk sommar..
Idag har jag även kört bil för första gången efter nästan två år. Vilken underbar känsla det var! :) Jag och mor körde ut till Tiraholm och köpte fisk, som vi ätit nu ikväll. Bounisimo!
 
Träffade mina småkusiner (som blivit så stora på två år) igår. Så kul det var.. de hade saknat mig sa de. Och sedan sa det också att mitt hår inte var lika fint. Och att min mage var större. Haha, de är så roliga. Iallafall, har lyckats träffa en del av släkten i helgen men jag har ju en stor sådan så få bli och ha en fest här hemma antar jag. Ser jag framemot . Imorgon ska jag även träffa Lisa, och vi ska ut och rida. Gud vad det ska bli kul !!
 
Med min underbara Francesco har jag skypat med varje dag. Det har gått bra. Men jag saknar honom något enormt och önskar verkligen att han kunde vara här och se den svenska sommaren med mig. Men han kommer att komma. En dag. Vi kommer snart ses igen. Tiden går fortare än man tror. Och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. right?
 
 
 
 
Jag ska försöka njuta av den svenska sommaren medans jag funderar ut på min nästa plan för framtiden. Men förtillfället är det bara att ta det lugnt med allt.. Good things take time..
 
Jaha, tänkte gå ut och sätta mig på altanen nu och umgås med min kära syster och mysa lite med Jackie. Det är så himla härligt att ha en hund omkring sig igen.
 
Vi hörs imorgon.
Kram på er!

hello from Kuala lumpur

 
 
Heej på er !! Hoppas allt bara är bra.
Solen skiner utanför, sitter i hotellobbyn och life is good.
 
Idag har jag promenerat runt i botanical garden och sett massor av fina blommer och växlighet. En och annan vacker fjärilj har jag också skådat. Har även unnat mig själv lite shopping.
Promenerat halva dagen så just nu känns det skönt att sitta ner och slappa. Och dricka en god kall öl gör ju det inte sämre..
 
Här kommer en del bilder ..
 
 
 
 
 
 
De hade även ett trevlig zoo på nöjesparken jag besökte igår..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min favorit sedan igår. Hårlös råtta. De ni.
 
 
 
Sunway lagoon igår!
 
Tyckte denna traktor var rättfrän..

 
 
Ta hand om er så hörs vi snart
 
Kramar Jen