......
Kom precis hem från en kväll hos Gabbsan. Kul att se henne igen. Blir alltid lika glad när vi ses :D Nu ska jag joina min kudde. Sweet dreams people :)  

You got to love it.

Just nu är jag barnvakt åt dessa två galningar, Annie och Emil, mina småkusiner som det alltid är full rulle på! :)
Lagar lasange samtidigt, haha, inte det lättaste, men allt går om man vill. Bäst och busa lite till med dem, byyyyeee :) 

Goood feeling

Vaknade vid 7 av att min kära syster kom in o frågade om hon fick låna min laddare till mobilen. Snäll syster som jag är så sa jag såklart; jadå klart du får ;)


Josse och jag i sommras nere i södra Tyskland. Vad vi gör vet jag inte, hahaha. Wunderschöön.

Jag kunde inte somna om så gav mig ut o sprang en runda. Ett väldigt bra sätt att starta dagen på, det kan jag lova. Man blir pigg och få mer ork till annat. Tycker jag i alla fall.

Det var helt stilla i skogen, det var bara fåglarna som började vakna till liv med sitt fågelkvitter. Även solen tittade fram mellan träden, lovely. Sprang förbi sjön, här är en bildSåklart var min underbaring Jackie med. Det spelar ingen roll vad det är för väder eller dag, hon är alltid lika glad och go. Vår lilla solstråle.
 
Jag får mig en puss av Jackie


Nu blir det frulle och sedan stallet. Efter det ska jag träffa min fru, hahaha, gabby alltså. Hon har antagligen massa att berätta från Italien.
Ha det bäst sålänge!