helluuuuu

har haft en väldigt bra dag off!! Har äntligen fixat mitt internet! Kom nyss hem från en underbar middag! Nu ska jag joina min kudde o säng!Bouna notte


Bacio

Stay Awake!

Heeej!! Sitter just nu på mcdonalds o har precis druckit en chai-latte. Mitt internet funkar fortfarande inte.. :/  Solen skiner o det är riktigt varmt o skönt ute även om klockan bara är lite över 10 här. Igår var jag ledig, o spenderade heeeela eftermiddagen på stranden med typ 36 graders värme, inte att klaga! Life is goooood! Dessutom träffade jag Göran mattson igår. Världen är verkligen liten. För häromdagen fick jag ett mail av honom o han skrev att han skulle vara här i Melbourne över helgen. Så vi träffades igår kväll. Först kom han hem till vår lägenhet o vi tog en drink där. Jag har lärt mig en del nya drinkar på jobbet, jag köpte Pimps igår o blandade det med jucie o lemonade o lite frukter, sååå enkelt o gott!  Sedan åt en jättegod middag med utsikt över vattnet i st Kilda.. God öl o vin blev det till det också, ovanligt va ?

Jag trivs verkligen jättebra i vår nya lägenhet. Igår fick vi en tvättmaskin också! underbart:) Nu ska vi bara fixa en soffa o tv. Det är så härligt att ha sitt eget space o speciellt med den utsikt vi har! Att jag dessutom bor med två underbara tjejer gör det ännu bättre! :) Det få snart bli inflyttningsfest! Problemet är att vi lärt känna så mycket folk sedan vi kom hit!

Jag o Gabby pratade häromdagen om hur lätt det är att leva här i Melbourne.. Vi trivs verkligen här. Människor är så laid-back o hjälpsamma o man blir aldrig bored här. Melbourne har många gånger blivit utsedd till den bästa staden att bo i, o jag förstår varför, jag tror inte jag har hört någon säga något illa om denna plats. Vad jag gillar är att det är så internationellt här o att det är så lätt att ta sig omkring.. Love you Melbs :)

Jag ska snart dra mig o jobba, trevligt... NOT.. ska spenadera heeeela min dag på puben, underbart.. Men det ska nog gå bra, det brukar det ju göra!

And btw, life is to shot to be taken seriosly. Man ska ta vara på varje liten stund man kan i livet. O njuta så mycket man kan.
Have a good day!

Un bacio