Young and beautiful

Tja tja bloggen!!
 
Vilken dagar det varit!

Sitterv just nu i Cornells fina och stora lägenhet och har precis druckit en kaffe. Trivs kanon här. Både jag och Francesco. Är så tacksam att vi får stanna här den sista tiden innan jag flyr landet.. Igår flyttade jag hela dagen.. Puha.. inte lite grejor, men nu är det gjort.. Jani flyttade alla sina prylar till sitt nya hem och sedan sa vi hejdå till honom eftersom han drog till Indien senare på kvällen..
Idag har jag väntat halva dagen på att min städhjälp skulle komma.. efter 3 timmar kom de äntligen och så fort de är klara måste jag skynda iväg till look property office och lämna nycklarna innan de stänger. No worries hey.
I onsdags hade vi en liten "avslutningsdinner" för mig med ligan från 3121. Vi gick till The collection och åt 15 dollar steak. Var en mycket trevlig kväll med skratt, great food och gooood dricka. haha.
 
Ikväll ska jag träffa kusinvitamin och vi ska gå och kolla på The Gatsby på bio här i stan. Ska bli mysigt, har inte sett bio på ett bra tag!
 
Kommer att sakna alla här i Melbourne något grymt. You will always be in my heart.
 
Take care.xxx
 
 
have a great weekend
KISS!
 

Pizza, bailare e amore

 
GODMORGON!
Eller snarare goddag.. vaknade precis, sovit som en stock.. ! Välbehövligt efter en trevlig natts dansandes på kärleks maskinen. Så underbart att bara släppa loss med kusinvitamin.. fick oss och tänka påå när vi först kom hit till Melbourne och vvar ute VARENDA kväll. Galenskap. Japp. Men gud så kul! haha, kommer aldrig att glömma tiden med er. Matilda och Gabriella.
 
Idag är jag ledig, så skönt.. som sagt vaknade för ca en timme sedan. Strax ska jag ta tramet till city och träffa Tildis igen. Vi får ju passa på att ses så mycket vi kan innan jag lämnar... :/
 
 
Underbart god pizza på plus 39 igårkväll med min finaste prins Francesco.
 
:) glad Jenny med nytt halsband och öronhänge från min love.
 
Sötnos!
 
Igår kväll på lovve machine..
 
 
Puss på dig fina tjej!
 
Fick detta underbara kort av min älskling....
 
 
Måste dra mig nu!
PUSS!
 

Right now

 
Bouna sera!
Haft en soft och härlig ledig dag som avlutades med middag i stan med min älskling! Vi gick till en riktig italiensk trattoria +39, såååå goda pizzor de gör... och tiramisu på det också.. yum!!
Jag älskar dig Francesco...
Strax kommer matilda hit och vi ska ge oss ut och dansa loss på Love machine en sista gång på ett bra tag..TAGGA!
So Right now, let's do this shit..
 
 
TAKE CARE!
 
PUSS