.......
Hellu,

Känner mig helt seg idag, vet inte varför. O känner att jag har massor av skriva här men är helt tom på ord. Jag måste bestämma vad jag vill göra här i framtiden. Jag har en sådan där tänk o funderar- dag idag. Hade behövt göra massor av grejor men får inte tummen ur röven. Lol. Det känns som att jag blivit lat lat lat.

Vad gör ni där hemma? Händer det något intressant ? Jag undrar hur mitt liv hade sett ut om jag inte åkte till Australien. Undrar om jag hade fortsätt jobba på Wärdshuset eller om jag hade rest någonannanstans? Tänk vad livet egentligen består av beslut. Varje dag måste man ta olika beslut, vissa mindre, vissa större. Känns som jag babblar på massa bullshit.. ehhehe.

Kommer ihåg vår tid i Perth! Fun fun!


We swedes are proud of you avicii :) Sitter o lyssnar på denna låten nu, sköööön

Ska gå o handla lite mat nu, ta hand om er

Pussokram

Anzac day

God morning,

Har precis varit duktig o spenderat en timme på gymmet. Denna vecka har jag lovat mig själv att träna varje dag o inte dricka någon alkohol. Jag måste bli bättre på att ta hand om mig själv.Iaf, igår var en väldigt känslosam o stressfull eftermiddag. Herregud säger jag. Well, en av mina flatsmates lyckades låsa in vår nyckel. O som ni kanske vet sedan innan så har vi bara en nyckel, så ja, lite panik var det. Men lyckligtvis kunde vi ringa real estate o det hade en extra nyckel. Men vi hade en jäkla tur, de skulle precis lämna deras office. Så Michelle, som jobbar där, var snäll o kom förbi med nycklen. O jag skulle börja jobba på kvällen, så jag fick bara slänga in alla mina grejor o springa till jobbet. Tur att jobbar så nära! Men men, all good now. Det kunde varit mycket mycket värre. Så länge du är frisk, pengar till mat, har någonstans att bo o folk omkring dig som bryr sig så spelar det inte så stor roll.

Jag pratade med min mor igår. Det var verkligen skönt. Hon betyder verkligen mycket i mitt liv. Saknar henne. Men hon vet redan det. Hon sa att pappa tyckte det var på tiden jag kom hem nu.. Kan tänka mig det. Men jag vill ju plugga här till hösten så.. Men jag lovar att jag ska komma hem imellanåt isf. Of course!


Mummiie

Idag är det Public Holiday här i Australien, Anzac day. Man hedrar alla de solater som sted o offrade sina liv i Anzac ( Australian and New Zeeland Army Corps ). Så det är en lite sorlig dag, det var många som dog. Denna dag brukar många Aussies gå ut på gatorna o se på de olika machestrar o orkestrar som hålls o såklart brukar det sluta med öl på puben. Australienarna har alltid något att fira..

Riktigt bra låt från OneRepublic.

Take care
Pussokram

We are the people

Helluuuu

Sitter o dricker kaffe som vanligt. Haha. Både jag o Gabby är lediga idag. Vi ska gå o kolla efter möbler o eventuellt en ny säng idag! Just nu är klockan halv ett på dagen o det regnar ute. Men det är fortfarnde varmt här, det är så skönt att man fortfarande kan gå ut i shots utan att frysa häcken av sig. Love it.

Så vad har hänt i helgen? galet som vanligt. I fredagskväll jobbade jag på Town hall, var hemma runt 2 på natten! Så det var en lååång kväll. På lördagen jobbade jag på en annan pub, London Tavern, gick jättebra. Kommer troligtvis att jobba där lite också. Vi få se. Träffade Cornell o andy o hade en drink med dem på Plan B, sedan åkte jag in till Stan o träffade Will från mitt gamla jobb o hans kompisar. De hade födelsedagsparty, lol. Vi var på en bar som heter Caltons, de har ett rooftop så vi var där, asfränt! Var kul att träffa lite gamla vänner igen. Efter det träffade jag Gabby ( hon hade jobbat ) o vi träffade sedan Jessica o hennes italienska kompisar o gick sedan alla till en club. De spelade jättebra musik o vi dansade hela natten.
I går sov jag länge. Jag o Cornell gick ut o tog en sen lunch. Han hjälpte mig med att fixa lite papper o att fixa taxnummer. Jag började jobba vid 5 o efter jobbet tog jag en öl med Luke, min manager o vi satt o pratade om allt möjligt. Var jättetrevligt! Vi testade en ny öl som vi har på tap nu, en amber ale från victoria, mycket god!

Nehe nu ska jag dra mig!

Ha en bra start på veckan gott folk

pussokram