Boom boom

Helluuuu
 
 
Då var det onsdagskväll igen. Sista dagen på oktobermånad! Har haft en bra dag, lite trött från igår, men im still alive. Varit en varm o skön dag.Och jag har varit ledig!! SO NICE! Inte så mycket sol dock, men som sagt hot! igår var jag och Alya på vinprovning efter jobbet, trevligt värre, och intressant att pröva lite nya viner från olika företag! Kul att kunna lägga in sitt tycke och smak för jobbets vinlista också :) Efter vinprovningen, som var på ett Hotel ( The Olsens) på chapel street så gick jag på middag med en vän, Toby. Var trevligt och gott. Vi gick och åt på Revolver, som också är en nightclub. God mat var det iaf, thai-food!
 

Sitter just nu mätt och god här, lagade pasta med rökt lax, paprika och champinjoner innan. Lyssnar på musik och jag och Gabby taggar lite inför kvällen, vi ska dra till det berömda stället TURF-BAR. :)
 
Matilda var här innan, och när Gabby slutade jobba gick vi till sicillenar restaurangen, var mysigt. Alltid kul att spendera tid med familjen min :) Blir alltid skratt ! Love it.
 
Var ute och powerwalkade i morse och tänkte på livet. Vilket underbart liv jag har. Jag är tacksam att jag är frisk, har underbara vänner, bor jättefint och kan göra det jag känner för. Har ett jobb jag trivs med. Jag kanske inte är perfekt, men vem är det ? Jag är iallafall glad och lycklig. Det är allt som spelar någon roll.
Idag ska mor min och sister boka biljett hit till Melbourne. Känns overkligt. Men sååååå kul! Jag längtar tills att visa dem min värld. Yes! Så nu finns det ingen återvändo. Jag måste fixa mitt visa. Men det ska ordna sig, känner det på mig. En irlänsk tjej håller på att hjälper mig och jag håller tummarna att allt ska gå som jag tänkt. Anyway, ska dra mig nu, have plans for the night!
 
Hoppas allt e kanon med er
Lots of love Jen xxx
 

På vinprovningen igår!
 
Happy face Jenny
 
Jag och världens bästa manager Alya
 
De bjöds på ostron, yummie! Rolig snubbe också
 
Pizzini, som var min favorit för kvällen.
 
Vyn från the Olsens hotel.
 
 
 
At Revolver.
Jag och Tilda idag.
 
 
 
 
 

Another day for you and me in paradise

God morgon på er!!
 
Sitter och äter frulle och kollar på utsikten från balkongen, solen är uppe och det är en underbar dag här idag!
Var ute och sprang innan på morgonen, wounderful! Nu ska jag göra mig iordning för jobbet
 
Ha en finfin dag !
 

In my mind in my head..

Hej!
 
Varit en vacker dag här i Melbourne idag med sol o värme. Dagen har tyvärr spenderats inomhus eftersom jag varit på jobbet. Helgen har varit bra, i lördags var jag på lite halvdåligt humör men sometimes you have a crapy moment.. Anyway, Full rulle som vanligt. Can't wait to have a day off! Håller på att kolla upp en del med visum och skit förtillfället också. Dessa visum säger jag. Men allt ska ordna sig. Bara att tänka possitivt.  Pratade med mina päron på skype igår kväll, trevligt att se deras ansikten och snacka om allt som händer här och där. Love you guys !
Jag ska snart gå och lägga mig faktiskt, känner mig rätt trött, har inte sovit för många timmar de senaste dagarna, need to catch some hours sleep I guess.. imorgon ska det bli fint väder igen, FINALLY! Hoppas att det håller i sig men man vet ju aldrig med denna staden. Ha. Vill ha SOMMAR NU!
 
 
 
Jag gjorde en pumkin! haha. Happy halloween.
 
Latte made by me
 
 
 
Dan the man at work!
 
Drink som jag gjorde på jobbet i fredags
 
 
Andy ready for halloween party !
 
 
 
 
 
 
 
 
Ta hand om er alla
 
Och måste tacka alla underbara människor som jag har i mitt liv!
 
Puss&kramskumbanan