Long time..

 
Senaste dagarna har jag varit dålig på att uppdatera här.. varit full rulle, förra helgen var helg galet vacker med sol, kyla och snö. Som glitter på marken! såå vackert! Var nära att gråta när man såg de vackra landskapet. Denmna helgen är det slask ute. Snön har börjat tina bort och barmarken syns. Helt sjukt att vi haft snö så länge ändå. tacksam för det! Och alla härliga löparrundor i snön och pulkaåkning med barnen! 
Förra helgen körde vi ett härligt löpstark-pass i solen och den glittrande snön, sen spenderade vi resten av dagen ute, hela familjen och på kvällen var vi och firade min bror. I söndags jobbade jag och det var fullt ös! Det var ju även alla hjärtans dag så jag och familjen myste till det lite extra hemma sen på söndagskvällen. Och fina blommor fick jag redan i början av helgen <3
Denna veckan började inte som tänkt och jag var ett besök hos doktorn då jag haft lite tryck över bröstet. De ville kolla mig eftersom jag haft covid. Men det var inget utan jag hade fina värden , puls och frisk som en nötkärna. Troligtvis lite mycket tankar på sistone. 
I onsdags skulle varit en studiedag för mig men eftersom Leah hostat och varit förkyld fick tjejerna vara hemma från förskolan. Vi passade på att baka semlor, eftersom fettisdagen var i tisdags! De blev så goda och fina, Lily var med och hjälpte till, hon var så duktig.
Även torsdagen och fredagen fick tjejerna vara hemma från förskola, så det har varit att multitaska här hemma med skola via teams och vilda barn. Var helt slut i huvudet igår kväll. Sprang en 12 km runda för att rensa huvudet lite och sen hade vi fredagsmys med kebeb och öl. 
Idag har jag också kört löpstark träning här hemma i slasket, därefter några timmar jobb på cafet! Imorgon blir det också jobb, ska bli kul! 
 
Nu ska jag mysa i soffan innan läggdags! Kram på er!