Hello there , long time ago!

 
 
Hej fina ni! 
 
Tiden bokstavligen flyger iväg! Hur mår ni? 
Jag mår bara bra, har träningsvärk i mestadels av kroppen från träning och från massage igår. Men livet känns bra och spännande. Mycket som händer! 
Idag är jag hemma och pluggar, eller ja har inte blivit så mycket plugg ännu. Men ska ta tag i det nu efteråt. Är så mycket intressant vi lär oss just nu om kroppen och hur vi människor fungerar. Det är såå roligt att studera och läsa om något som jag verkligen är intresserad av. Jag vill bara lära mig mer och mer! 
Det har varit några fina härliga höstdagar på sistone! Jag hoppade in och jobbade extra i helgen och ska även jobba denna helg. Sen har vi även träffat vänner, fikat ute, varit i skogen på bär och svampjakt, jag har sprungit en del, tränat, druckit nån öl, lagt in grönsaker från landet och reflekterat över hur tacksam jag är för det som händer i mitt liv. 
Igår var jag och Lily och plockade lingon och det var så mysigt att bara vara vi två. Vi bakade även själva igår. Det är så fint att stanna upp ibland och bara vara med henne. Se hur stor hon blivit och så klok hon är. Åh min älskade Lily. 
Likaså Leah, hon har växt så mycket nu. Min lilla böna. Hon pratar så mycket och förstår. En tjej med attityd men som älskar gos. Båda tjejerna är inne i en mamma-fas. Där de bara vill vara med mig nästan hela tiden, även om det är jobbigt stundtals så njuter jag också av att de vill vara med mig. Är så tacksam över dessa två även om de gör mig galen då och då. 
 
Idag var jag ute och promenerade själv på morgonen , dimman låg tät och det var friskt och vackert ute. Jag älskar verkligen hösten, så galet vacker! 
 
I måndags träffade jag och tjejerna våra kompisar Caroline, Elna, Emma, Astrid och Allan. Så himla mysigt! Tjejerna var så glada och skrattade massor. Och i fredags var vi hos deras kusiner på kalas , kan säga att det var två mycket nöjda brudar då också! 
 
Önskar er alla en superfin onsdag! Här är massa bilder från de 2 senaste veckorna! Puss på er <3