Xmas feeling.. or how are you feeling nowadays?

 
Godkväll! 
Dags att plugga för min del, ligger rätt mycket efter i plugget pga av jobb förra veckan och även varit hemma en extra dag med tjejerna då Leah var lite snorig. Men tänkte säga hej här! 
Hur mår ni? 
Allt väl? Det är så mycket som händer just nu, men jag försöker att leva i nuet även om studier och framtidstankar ger mig lite stress just nu. Vi läser just nu pegagogik och salutogent ledarskap nu och det är väldigt intressant och lärorikt men svårt också. Måste börja dra igång med mitt projektarbete mer med... och i helgen drog jag igång med löpstark här hemma på kullen! Var väldigt roligt! 6 st personer, vi sprang och tränade tillsammans! Kul att få igång något eget! Men som sagt jag har just nu många olika bollar i luften, vilket är kul givetvis och det är ofta då jag trivs som bäst men känner också att jag behöver ta mig igenom och klara det jag gör! 
 
Igår jobbade jag på cafét, var kul! Idag har jag och tjejerna bakat dravbröd, mer pepparkaksbollar och varit ute och gått en runda i kylan. Nu i eftermiddag var tjejernas kusiner här och lekte lite och ikväll tränade jag lite här hemma och lagade nudlar med sataysås till kvällsmat. 
Igår köpte jag med mig en "vinterkrans" från jobbet, så fin! Så mysigt med julkänlsan ute just nu, kyla, tända ljus, tomtar, granris, you name it! 
 
Hoppas ni alla får en fin dag på veckan, stor kram