2020, what a year!

 
Vilket år! 2020, vart ska jag börja? 
Ett år med många känslor, en bergochdalbana helt enkelt! Men väldigt mycket positivt måste jag ändå säga, trots pandemi och det som kommit med dem. Jag och min sambo hade en liten 7års kris i förhållandet, men vi lyckades reparera, vårda och ordna det, vilket jag är så tacksam för.  Och jag vågade även säga upp mig och börja plugga. Sprang även min längsta sträcka någonsin, ett maraton. Och har lyckas fylla 30 jordsnurr. Jag har verkligen utmanat mig själv och lyckas göra sådant som jag både tycker är roligt samt lite läskigt. Är väldigt tacksam för ett år med hälsan i behåll, ett år med mina  älskade barn och ett år med min familj och vänner, även om vi kanske inte har kunnats träffas lika mycket. 
Mina mål för 2020 var 
- sprida det veganska budskapet
-vara mer snäll mot min själv
- ta mer dagar som de kommer
-springa ett maraton
-Resa utomlands minst 2 ggr
- Utmana mig själv
-Göra mer yoga 
- Spendera mer tid med människor som ger mig energi
 
Måste säga att jag faktiskt lyckats bra med dessa. Sprida det veganska budskapet gör jag varje dag och det känns så bra att kunna få fördjupa sig inom vegankost och livstil även i mina studier. 
Att vara mer snäll mot mig själv är något jag ständigt jobbar med. Kan absoult bli bättre men försöker tänka på det så mycket jag kan och tycker jag blivit bättre på det. 
och även på att ta mer dagar som de kommer. Speciellt genom pandemin har man inte kunnat planera så mycket så då har det definitivt blivit så. Jag sprang ett maraton i oktober, under 4 timmar. Jag fick resa till malta i början av 2020 för att hälsa på min vän Gabby, det var en väldigt behövlig och underbar resa, så tacksam för den! 
Har verkligen utmanat mig själv, både med småsaker och större saker i livet, att våga byta platform från mammaledighet och ett "tryggt" jobb till studier, till att hålla i egen träning hemma, till att stå på huvudet eller att springa snabbt. 
Och yoga har jag verkligen gjort mycket av detta året, har hjälpt mig bli både smidigare och starkare. Att jag lärt mig huvudstående och på gång med handstående är helt otroligt. Så stolt! 
Spendera tid med människor som ger energi, oh yes! Genom att sluta på mitt gamla jobb, har jag fått bort mycket negativitet, även genom att studera har jag träffat många likasinnande som ger mig så mycket positivitet. Även inom jobbet på cafét och med människor i min närhet. 
 
Så tack 2020 för ett år med mycket lärdom och mycket roliga med också svåra utmaningar! Men så mycket kärlek, framför allt till mina tjejer och min sambo. Våra katter ( som en av dem hamnat i himmlen) och min fina familj. Tacksamhet för många fina löprundor och tid i natur och skog. 
Jag fick även äran att bli faster under 2020, den finaste lilla Sigge kom till oss. Han kommer jag alltid att älska. Sen har detta året varit fullt av massor av god mat och fika såklart, vad annars i mitt liv?! :) 
Nu blickar vi framåt. Här är massa bilder från 2020! Puss!