Vegan banana chocolate cake

Idag bakade jag och Lily en jättegod banankaka med choklad. 
Här är receptet som jag lånade av Zeinas Kitchen, med min egen twist. 
 
Ingredienser:
2 dl vetemjöl
1 dl mandelmjöl
1 dl kakao
1,5 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
1 tsk vaniljpulver 
1,5 dl kokossocker 
 3/4 neutral olja
2 mogna bananer 
ca 1 dl vatten/växtbaserad mjök
50 g hackad vegansk choklad
 
Gör så här:
Värm ugnen till 180 grader. Smörj en brödform. Blanda torra ingredienser. Mosa bananer och blanda i mjölk/vatten samt olja och choklad. Häll över de torra ingredienserna och blanda till en klabbig smet. Häll över i form och grädda ca 30 min. Låt kallna lite innan du skär upp, njut! 
 
Today me and Lily baked this delicious banana cake with chocolate. Here's the recipe that I found at Zeinas Kitchen, but with my own twist. 
 
Ingredients:
2 dl flour 
1 dl almond flour 
1 dl cocao
1,5 teaspoon baking soda 
0,5 teaspoon salt 
1 teaspoon vanilla 
1,5 dl coconut sugar
3/4 neutral oil
2 ripen bananas 
around 1 dl water/plantbased milk
50 gram chopped vegan chocolate
 
Heat the oven to 180 degrees. Lubicate a bread tin. Mix all dry ingredients. Mash the bananas and mix with milk/water and oil and chocolate. Put it all together to a sticky dough and pour it over to the tin. Bake for around 30 minutes. Let rest before cutting into it. Enjoy!