Vegan sushi

 
Du behöver 
Sushiris, vinäger
morot
gurka 
avocado 
spenat
vegansk snitzel ( eller vegansk färlig filé)
nori ( torkade blad av alger)
 
japansk soya
wasabi
 
Gör så här: 
Koka ris efter beskrivning på förpackning. Dela grönsaker i bitar. Stek snitzel och dela i bitar på längden. Låt sushiriset svalna. Ha en sushimatta till hjälp när du rullar ihop sushin. Man lär sig efter några gånger, måste dock säga att Andreas är bäst på det i vår familj. Lägg på ris på norin och sen grönsaker efter smak. Rulla i hop och dela i små bitar. Ät med soya och wasabi och njut! 
 
 
You need: 
Sushirice, vineager
carrots
cucumber
avocado
spinach
vegan snitzel ( or vegan filét) 
nori ( dried leaves made out of algiers) 
 
Japanese soyasauce 
wasabipaste
 
Boil the rice after intructions on the package. Slice the vegetables. Fry the snitzel and slice it too. Let the rice cool down a bit. Have a "sushi-mat" to help you roll the sushi. You will learn after a few tries, I have to say Andreas is the best on making sushi in our home. Put some rice on the nori and then some veggies. Roll it together and slice into small pieces. Enjoy together with soysauce and wasabi. Yum! 
 
 
 
 
1 emma:

skriven

vad gott :)

Svar: ja verkligen!
Jenny

Kommentera här: